keskiviikko 12. joulukuuta 2018

joulutulet ja aaton kirkko

Savisten perinteisiin kuuluu joulutulet ja tästä alkaa monella joulunaika. Joulutulille osallistui 50 henkilöä. Ohjelmassa oli tarpojien jouluinen tietovisa, tonttumerkkien jakaminen ja lippukunta antoi Tuikulle syntymäpäivälahjan.





Loimaan Savisten Joulutulille osallistui 50 henkilöä perinteitä kunnioittaen.



Kansanedustaja Olavi Ala-Nissilälle Tervehdykseen osallistuivat myös sudenpentujen edustaja Savisten lippukunnanjohtaja äitinsä kanssa.




Sankarihaudoille tulevat kynttilät on sytytetty Betlehemin rauhan tulella.



Partiolaisten kynttiläkulkueen osallistujat laskevat kynttilät käytävän reunalle, kunniakujaan, aina jouluaattona. (kuva: T-M Arvola)

__________________________________________________________________________
Joulu lähenee ja on aika muistuttaa Savisten perinteisistä joulun tapahtumista.

Aaton aattona kokoonnumme Sovirinteen aitalle (Loimijoenrantatie) joulutulille klo 18-19. Ohjelmassa mm. joululauluja, kalenterimyyjille tonttumerkkien jako, syntymäpäivä muistaminen. Ota mukaan muki ja valon lähde.

Jouluaattona on taas aattohartaus Kanta-Loimaan kirkossa klo 15 ja sen jälkeen kynttilöiden vienti sankarihaudoille. Ei tarvitse olla lippukunnan jäsen osallistuakseen kynttilöiden vientiin :)

Betlehemin rauhan tuli saatavilla molemmissa tapahtumissa. Rauhan tulella pyrimme sytyttämään sankarihautojen kynttilät.


Hyvää joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti