sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Tammileiri XVI-LieskalaaksoSudenpennut ja seikkailijat leireilivät kesäkuussa Lieskalaaksossa, jossa löhikäärmeet asuvat. Savisista leirille osallistui 18 innokasta lohikäärmekouluttajaa. 

Ensimmäinen leiripäivä huipentui avajaisiin, jossa kurkistettiin Lieskalaakson elämään.
Dokumentaristi Herra Grandy on lähtenyt etsimään partiolaisten, sudenpentu Miskan ja seikkailja Martin kanssa alueelta lohikäärmeitä. Herra Grandylla ei vaan ole alkujaan hyvät mielessä, hän nimittäin haluaa tuhota siivekkäät lentäjät! Löytääkseen lohikäärmeitä, dokumentaristi aikoo opetella tuntemaan nämä taruolennot ja opetella niiden tavoille. Tässä auttaa Dragon Akatemia, lohikäärmekoulu, jonka kuusiosaisen oppipolun avulla oppii tuntemaan ja kouluttamaan lohikäärmeitä. 

Kuva: Kasperi Hellstedt 
Kuvapankki

Lohikäärmeiden kesyttämiseen tarvitaan monia erilaisia taitoja. 

Jokainen sudari sai leiriltä mukaansa oman lohikäärmeen.Triathlon-ohjelmapiste käynnistyi yhteisellä tanssilla, jossa liikuttiin lohikäärmeen tavoin.

Mytologia- ohjelmapisteessä päästiin tekemään viirejä. Jokainen ryhmä pääsi askartelemaan viirin, johon he saivat painaa oman kuvionsa. Ryhmien tuli myös suunnitella kuvio ja tehdä siitä sapluuna.


Räimesarvien tasangon lohikäärme on iloinen vekkuli, joka lentää mielellään (nytkin köytettynä leirijakkaraan). Karkaa tilaisuuden tullen liihottelemaan yläilmoihin. Muuten kyllä melkoisen kiltti. Erikoistaitona osaa naamioituna kiveksi. 
Kuvat: Marianne HongistoEi kommentteja:

Lähetä kommentti