maanantai 3. kesäkuuta 2013


Tammileiri-XV-logo-pieni

Tammileirille lähtö torstaina 6.6. klo 9:30 kololta.


Vierailupäivästä:
Savisten alaleiri on Täydenkuun Laguuni

Tammileirillä vietetään vierailupäivää sunnuntaina 9.6.2013 kello 12–14. Silloin kaikkien sudenpentujen ja seikkailijoiden perheenjäsenet ovat tervetulleita tutustumaan MikäMikäMaan tunnelmaan!

Ennen vierailulle lähtöä on tärkeä varmistaa missä alaleirissä oman leiriläisen lippukunta majoittuu. Tämä tieto löytyy mm. leiriläiselle postissa tulleesta leiriläisen oppaasta. Samaisesta oppaasta voivat vierailijat irrottaa mukaansa muistilapun, johon tärkeät tiedot leiriläisen ”yhteystiedoista” voi kirjoittaa ylös!

Vierailupäivän aikana klo 12.00 alkaen vierailijat pääsevät omien leiriläistensä opastamina tutustumaan leirialueeseen. Kaikki vierailijat on yhdessä leiriläisten kanssa kutsuttu leirin päättäjäisiin klo 14.00 alkaen, joiden jälkeen vasta alkaa leirin purkaminen. Vierailijat saavat päättäjäisten jälkeen mielellään olla apuna telttojen ja tavaroiden pakkaamisessa lasten omien johtajien antamien ohjeiden mukaan, ja poistuminen leirialueelta alkaa vasta tämän jälkeen eli noin klo 16.00.

Vierailijoille ei ole leirillä tarjolla lämmintä ruokaa, mutta nälissään tai janoissaan ei kenenkään tarvitse olla! Leirialueelle pystytetään vierailupäivän ajaksi useampia kahviloita, joissa myynnissä on erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Kahviloiden myyntituotto menee partiotoiminnan hyväksi. Vierailupäivän aikana leirin keskustorilla Turun Metsänkävijöiden soittokunta viihdyttää MikäMikäMaan asukkeja ja vieraita! Lisäksi torilla pääsee tutustumaan muun muassa leiriseurakunnan toimintaan ja muihin partiotyötä tukeviin toimijoihin

Vierailijoille tarkoitettu vierailijan opas on ladattavissa Tammileirin nettisivuilta, mutta tässä tärkeimmät muistettavat asiat:

- Selvitä ennakkoon leiriläisen "yhteystiedot" leirillä eli missä alaleirissä leiriläisesi lippukunta majoittuu
- Autojen pysäköinti leirialueen lähellä on ohjattua. Parkkipaikalta on noin kilometrin kävelymatka leirialueelle eli metsässä kävelyyn sopivat kengät ja säänmukainen vaatetus ovat ehdottomat. Leirialueelle ei voi saapua veneellä.
- Leirialueelle ei saa tuoda eläimiä! Tupakointi on sallittu vain merkityillä paikoilla.
- Vierailupäivän aikana leirillä on maksullisia kahviloita, joiden tuotto menee partiotoiminnan hyväksi. Varaa ostoksia varten pientä käteistä rahaa, kortti ei käy.
- Suurin osa osallistujista lähtee kotiin vierailijoiden kyydissä. Osa poistuu yhteiskuljetuksilla.  Kukaan osallistuja ei saa lähteä leiristä ilman ilmoitusta omalle johtajalle. Poistuminen leiristä alkaa vasta, kun leiri on purettu.

Voit tulostaa vierailupäiväoppaan mukaasi: www.tammileiri.fi/images/tiedostot/vierailupaivaopas.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti