sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

PEIKKORALLI xii 27.4.2013

EMERSUS

Kisassa käsitellään rennosti, mitä on tapahtunut erään paikallisen partiolippukunnan jo kakikymmentä vuotta kestäneen taipaleen aikana. Kisa kisataan kolmen sarjan voimin Hevonlinnan alueella. Kisaan voivat osallistua myös ei-partiolaiset, eli haastakaa muutkin mukaan, esimerkiksi voitte haastaa vanhemmat mukaan.

Sarjoja on kolme
·         Vihreässä sarjassa kilpailee neljästä kuuteen henkilön muodostama seka- tai poikajoukkue, ja kilpailijoiden ikä on 11-15 vuotta tämän vuoden puolella.
·         Oranssi sarja, muuten sama kuin vihreä mutta joukkueen muodostavat tytöt.
·         Valkoisessa sarjassa kilpailee kolmesta viiteen henkilön muodostama sekajoukkue, ja kilpailijoiden ikä on yli 15 vuotta tämän vuoden puolella.

Osanottomaksu on 25€/joukkue.  Kilpailumaksu maksetaan paikan päällä tai jollain muulla sovitulla keinolla.

Kilpailu alkaa klo 9:00

Ilmoittautuminen sähköposti osoitteeseen:antti.holkeri@gmail.com.
Ilmoituksessa pitää olla seuraavat tiedot: joukkueen nimi, lippukunta, sarja, jäsenten nimet, iät, mahdolliset allergiat/sairaudet (laktoosi/diabetes) ja kuka on joukkueen johtajana, sekä hänen sähköpostinsa. Ilmoittautumisen aiheeksi voi pistää, esim. PR ilmoittautuminen (joukkueen nimi).

Ilmoittautuminen päättyy 20.4.2012. Tämän jälkeen osanottomaksu kasvaa 10:llä eurolla ja on ilmoittauduttava viimeistään 23.4.2012.

Varuste- ja tehtävälistat, sekä muut tarkennukset tulevat ilmoittautumisen jälkeen.

Terveisin
Kisan johtaja

Antti Holkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti