torstai 14. lokakuuta 2010

Partiokoulutusta tarjolla

Taas olisi aika ilmoittautua ensi vuoden partiokoulutuksiin. Piirin kurssitarjontaan voit tutustua Kevät-Ilona-esitteestä, joka löytyy kolon seinältä sekä netistä tämän linkin takaa.


Ilmoittautumiset kursseille ja koulutuksiin viimeistään 20.11. lippukunnan koulutusvastaava Suvi Honkavaaralle 040 7300 866 tai suvi.honkavaara@gmail.com.

Koulutusvastaava KoVa suosittelee muun muassa näitä kursseja:

Sudenpentulaumat

Päiväretki sudenpennuille piirileiri Napaketulla 26.2.

Seikkailu, joka ei jätä ketään kylmäksi. Laumoja odottaa valmis retkipäivä, jossa sudarit akeloiden johdolla pääsevät pitämään hauskaa, tutustumaan talviseen luontoon ja kehittämään partiotaitojaan.


Tarpojat 

Erätaitoperuskurssi 18.-20.3.

Innostu retkeilemään ja viihdy luonnossa. Kurssilta saat tietopaketin retkeilyn perusteista ja vinkkejä mitä kaikkea retkellä voisi tehdä.


Samoajat ja Vaeltajat


Muonituskurssi 9.3. ja 11.-13.3

Ruoanlaitto isolle ihmismäärälle, vaikeaako? Kurssilta aimoannos hyvää ruokaa ja seuraa, vinkkejä budjetin ja ruoka-ainemäärien laskemiseen, tietoa erityisruokavalioista ja paljon muuta. Kurssin jälkeen voit suorittaa hyödyllisen hygieniapassin, joka vaaditaan esimerkiksi monessa kesätyöpaikassa, jossa ollaan tekemisissä ruoan tai tarjoilun kanssa.

Nuotiokitarakurssi 11.-13.3.
Kurssilla perehdytään kitaransoiton ja partiotrubaduuriuden maailmaan unohtamatta musiikinteorian alkeita ja nuotiomestaritaitoja. Kaikki vasta-alkajista konkareihin ovat tervetulleita.


Aikuiset

Ohjelma käytännössä-koulutus 10.9.
Perustietoa partio-ohjelmasta valitsemastasi ikäkaudesta. Partio-ohjelman rakenne ja aktiviteetit, ikäkauden ertyispiirteet ja kasvatustavoitteet.
Kurssi järjestetään lippukuntapäivän yhteydessä LOIMAALLA eli tällä kertaa kurssille ei tarvitse lähteä piirin ääriin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti